27.04.2024 02:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Проти нардепа-свободівця Головка порушено кримінальну справу

Прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження стосовно народного депутата Михайла Головка за фактом втручання в діяльність працівників правоохоронних органів.

Слід зазначити, що у повідомленні прокуратури не називається ім'я народного депутата, але за всіма ознаками зрозуміло, що це саме Михайло Головко.

У відомстві встановили, що народний депутат, переконавшись у наявності правових підстав у працівників податкової міліції для проведення обшуку в одному з товариств Гусятинського району, зачинив двері одного з кабінетів зсередини, а потім вивісив на ньому напис: «Громадська приймальня народного депутата України».

Надалі, не реагуючи на заборону правоохоронців, він виніс з кабінету два наповнені поліетиленові пакети, вміст яких не розголошується в інтересах слідства.

Його дії кваліфіковано як втручання в діяльність працівників правоохоронного органу.

Наступним кроком у розслідуванні буде звернення до Верховної Ради України щодо зняття депутатської недоторканості та продовження досудового розслідування у даній справі.

Податківці повідомляли, що 17 січня 2013 року під час обшуку, який проводили співробітники податкової міліції області у офісі суб'єкта господарювання, мав місце факт перешкоджання у проведенні слідчих дій з боку народного депутата України від ВО «Свобода» Михайла Головка. В податковій міліції даний факт розцінили як перешкоджання проведенню слідчих дій.

За неофіційними даними, несплату податків виявлено в агрохолдингу «Мрія».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2013 12:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100