26.04.2024 09:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підпис нардепа Турчинова було підроблено. 2 фото

У підписному листі під вимогою скликати позачергову сесію парламенту по-батькові народного депутата Турчинова Олександра Валентиновича було написано як Васильович.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє екс-журналіст Олексій Мустафін, який консультував на минулих виборах Партію регіонів.

З фотографії газети «Сегодня», яку виклав журналіст видно, що в декларації про доходи за 2012 рік Турчинов записаний як «Олександр Валентинович», але в підписному листі раптом став «Олександром Васильовичем».

 

 

Водночас, у партії регіонів вважають, що Верховна Рада повинна створити тимчасову слідчу комісію, щоб з'ясувати причини раптової зміни по-батькові Турчинова.

Про це висловив член парламентської фракції партії регіонів Олександр Стоян.

«Цікаво було б дізнатися, коли і з яких причин пан Турчинов змінив ім'я свого батька з Валентина на Василя: згадав він його, забув, заплутався або, нарешті, з'ясував? А, може бути, він впізнав його справжнє ім'я з передачі „Жди меня“, і ми про це не знаємо?» — іронізує «регіонал».

 

«Тому ми повинні почути роз'яснення, яке по батькові таки правильне — те, яке записано в декларації про доходи, яку пан Турчинов заповнював напередодні виборів? Чи все-таки те, що зазначене, коли він поставив свій автограф у підписному листі за скликання позачергової сесії?»- заявив Стоян.

Як відомо, раніше нардеп Владислав Лук'янов заявляв, що частина підписів на підписному листі за скликання позачергової сесії, фальшива.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-02-2013 22:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100