1.05.2024 06:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дочка Тягнибока буде рада, якщо «увесь Львів заллють борщем з галушками»

Молодша дочка Олега Тягнибока, 17-річна Дарина, активно спілкується в соцсетях, де публікує фото свого дозвілля з однолітками, улюблені кліпи і обговорює останні новини з життя ВО «Свобода».

Крім того, дівчина веде свій блог на Formspring.me, де відповідає на питання прихильників. Як випливає з її блогу, Дарина спілкується українською мовою і негативна реагує на тих, хто називає його «нелюдським»; не вважає слово «жид» образливим; відчуває себе щасливою і буде рада, якщо «увесь Львів заллють борщем з галушками».

Як виявилося, у Дарини хороше почуття гумору. Приміром, на питання про те, як вона відноситься до Ким Чен Уну, дівчина відповідає: «Його портрет я ношу в кулончике під серцем». На питання: «Ти за комуністів»?, відповідає: «Я за Ляшко», а на своїй сторіночці вКонтакте розміщує випади Фарион і коментує: «Ірина Дмитрівна як завжди неповторювана».

Також дівчина пише, щоб їй сподобатися — треба бути самим собою, на компліменти нав’язливих прихильників відбувається жартами, що «зовнішність оманлива, я зла людина», або «візьміть мене заміж», і дивується, чому батьки не назвали її Тракторина або Даздраперма.

Як відомо, подружжя Ольга і Олег Тягнибок виховують троє дітей — дочок Ярину-Марию, Дарину-Богдану і сина Гордея.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-02-2013 20:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100