1.05.2024 22:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чоловік підпалив себе через 145 гривень

Чоловік підпалив себе 12 лютого 2013 року у районному абонентському відділі «Миколаївгазу» у Баштанці Миколаївської області.

Про це повідомили в управлінні міністерства внутрішніх справ в області.

За даними відомства, у січні під час планової перевірки в 52-річного мешканця Баштанки представники підприємства при огляді газового обладнання виявили ушкодження лічильника, тому прилад було знято й відправлено у Миколаїв для проведення експертизи, яка згодом підтвердила стороннє втручання в роботу приладу.

Власника лічильника запросили в районне відділення газового підприємства для з'ясування всіх обставин у справі.

«На прийомі фахівець абонентського відділу повідомив чоловіка про результати проведеної експертизи й те, що за послугу необхідно заплатити 145 гривень», — сказано в повідомленні.

Питання суми штрафу за несанкціоноване втручання в роботу газового лічильника залишилося відкритим, бо чоловік заперечував виявлений працівниками підприємства факт.

«У якості доказу своєї невинуватості чоловік пішов до автомобіля. Повернувся, тримаючи в руках пластикову пляшку, яка була наполовину наповнена рідиною, і, попросивши відвідувачів покинути приміщення абонентського відділу, вилив рідину собі на голову й запалив сірник», — сказано в повідомленні.

Тіло чоловіка миттєво зайнялося, і працівники підприємства терміново почали гасити вогонь.

Вони викликали бригаду швидкої допомоги, а також повідомили про подію в районний відділок міліції.

Лікарі поставили чоловікові діагноз «опіки обличчя, грудної клітини й рук I, II ступеню».

Працівники Баштанського райвідділу міліції збирають матеріали, зазначена подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 120 Кримінального кодексу (доведення до самогубства).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-02-2013 18:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100