29.03.2024 04:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Син Азарова відмовляється розповідати про свою нерухомість в Австрії. Відео

Син прем'єр-міністра України Миколи Азарова — Олексій Азаров колись під час прес-конференції, яка пройшла у його виборчому окрузі у Слов'янську, зовсім неохоче коментував сімейну австрійську нерухомість. Він запевняв, що це все вигадки та наклепи журналістів із бурхливою фантазією.

Історія про помешкання Азарова-молодшого почалася у грудні 2011 року, коли одне з українських видань знайшло його будинок в одному з найпрестижніших районів Відня. Це стало справжньою неочікуванністю, оскільки Микола Янович так любить закликати українців до економії та переходу на підніжний корм.

Виявилося, що Азаров-молодший — австрійський підприємець та проживає не на батьківщині, а на одній із тихих вулиць у вісімнадцятому районі Відня за адресою — Pötzleinsdorfer Straße, 152-156, корпус 3.

Будинок, у якому мешкає бізнесмен, не з дешевих, ціна за квадратний метр сягає €3,1 — 4,7 тисячі.

Коли ж Олексія Азарова, голову громадської організації «Наш регіон», під час конференції попросили прокоментувати факт наявності у нього цікавої нерухомості та чи дійсно бізнесмен щиро прагне допомогти малій батьківщині, а не повернувся лише на час виборів, той здивовано відповів: «Я постійно проживаю у Києві, а гарні картинки із Австрії теж часом бачу. Але на фотографіях — житловий будинок, а не нерухомість, яка належить моїй сім'ї».

У коментарях під відео, яке виклав телеканал САТ на Youtube, низка лайливих коментарів, мовляв: «нічого брехати паскудо» та невдоволене — «голос то дрижить».

 

 

Син Азарова до 2001 року працював дипломатом на державній службі, а бізнесом почав займатися, коли його батько спочатку був двічі першим віце-прем'єр-міністром, а потім — керівником уряду України. У підсумку — Відень як місце проживання. Чи не є це втіленням  гасла, з яким Партія регіонів йшла на вибори: «Покращення вашого життя вже сьогодні»?

 

 

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2013 10:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100