29.03.2024 13:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Власенко раніше 5 разів притягався у справі про сумісництво

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що у Європи викликала невиправданий ажіотаж ситуація із сумісництвом депутатського мандата з адвокатською діяльністю депутата «Батьківщини» Сергія Власенка.

У зв'язку з цим, він висловив здивування підвищеним інтересом до ситуації із сумісництвом депутатського мандата з адвокатською діяльністю депутата «Батьківщини» Сергія Власенка з боку європейських парламентарів.

«Коли звучать заяви, в тому числі з-за кордону, що їх хвилює ситуація по одній людині, мені хотілося б поставити запитання нашим колегам — європейським парламентаріям: «Чому вас не хвилює, що позбавлений депутатських повноважень наш колега депутат Веревський?». За нього ніхто не турбується, а по іншому колезі, який будучи першим заступником Податкової адміністрації України в минулому скликанні, і при цьому кілька разів проходив процедуру позбавлення повноважень народного депутата, і зараз не склав з себе повноваження по адвокатській діяльності, чомусь питання хвилює. Колеги нарахували, що в минулому скликанні 5 разів піднімалося питання про зняття з нього депутатських повноважень за фактом сумісництва. І кожного разу це супроводжувалося тим, що він приходив на регламентний комітет з відповідним папірцем, що його там звільнили від займаної посади, а на наступний день його знову затверджували і він виконував функції керівника податкової служби. Це хронічна хвороба», — упевнений регіонал.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2013 11:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100