24.04.2024 19:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіоналок Горіну, Бережну та Льовочкіну біля Ради закидали снігом та льодом. Відео. Колаж

Депутат Партії регіонів Ірина Горіна заявила, що на після закриття вечірнього засідання Ради люди, які були на мітингу, закидали її та інших жінок-депутатів, землею і льодом.

Про це вона розповіла «Українській правді».

За її словами, після засідання Верховної Ради, вона зібралася пройти пішки до комітету, на вулицю Садову, в цей час «підбігли люди, які були на мітингу».

«І було б все непогано, якби вони вигукували якісь претензії, говорили те, що вони думають. Тобто вони почали хапати нас за руки, і після того, як ми рушили далі, вони стали кидати нам в спину не сніжки, вони стали кидати в нас брили льоду і шматки землі», — заявила вона.

«Мені по голові заїхали великим шматком землі — і у мене велика шишка і подряпина. Я одразу поїхала додому», — додала Горіна.

«Але сенс в тому, що дві камери знімали це, і було видно, чим в нас кидали. Це було протягом усього шматка дороги від Грушевського до Інститутської. І насправді (була) величезна брила льоду, яка потрапила і в спину, це були не сніжки», — заявила депутат.

Вона зазначила, що звернеться до правоохоронців із заявою про хуліганство, а також попроситьтелеканали, які знімали інцидент, надати відео.

«Немає значення, народний депутат або інша людина... у мене маленька дитина, мене могли вбити, якби ця брила льоду потрапила б мені не по спині, а по голові», — додала Горіна.

Крім того, за словами депутата, «регіоналка» Юлія Льовочкіна була поруч і також постраждала.

Закидали сніжками сина і батька Табалова, при цьому скандуючи: «Тушки!».  Мітингувальники завадили їм сісти в машину.

Депутати-перебіжчики, отримавши ляпас партійним прапором ВО «Свобода», змушені були повернутися в будівлю Верховної Ради.

Після цього до виходу з будівлі парламенту прибув загін спецпідрозділу МВС для того, щоб забезпечити вільне пересування кнопкодавів.

 

Як відомо, 2 квітня 2013 року під стінами парламенту пройшов мітинг опозиції, мета якого — призначити вибори в Києві на 2 червня.

Крім того, під Радою зібралися представники провладної партії, які зібрали акцію на підтримку євроінтеграції.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-04-2013 20:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100