29.03.2024 04:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадниця Тимошенко просить «опозицію» видати регіонам метальників сніжок

Ув'язнена екс-прем'єр, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вибачилася за те, що депутатів-жінок від Партії регіонів закидали сніжками і вимагає знайти винних.

Про це йдеться у заяві, яку розповсюдив її офіційний сайт.

«Я, як політик опозиційного табору, від імені всіх, хто вважає себе опозицією, хочу принести вибачення Ірині Горіній, Юлії Льовочкіній, Марині Ставнійчук, яким, під час акції громадянського протесту, нанесли травми сніжками, що полетіли з рук невідомих людей», — зазначила вона.

«Я також звертаюся до об'єднаної опозиції та прошу зробити все можливе для того, щоб знайти людей, які це зробили, аби вони хоча б принесли вибачення цим жінкам — депутатам від Партії регіонів», — додала VIP-злочинниця Тимошенко.

«Ми ж з вами не такі, як ті звірини, які дають команду бити жінок омонівськими дубинками на мітингах, силою викидають жінок-депутатів з виборчих дільниць та лікарні „Укрзалізниці“, штовхають і волочать жінок-журналістів та гноять жінок-політиків у в'язницях», — уточнила Вона.

«Ми — гідні та моральні люди. Тому не тільки знайдіть винних, але й зверніться до людей з закликом не чинити насилля проти своїх опонентів на мітингах», — звернулася Вона до «опозиціонерів».

Як відомо, Горіна звернулася до міліції із заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою.

Депутати фракції партії регіонів вимагають терміново зловити і передати правоохоронним органам винних у закидуванні сніжками кнопкодавів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2013 21:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100