29.03.2024 17:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Протестуючий фірман висипав на дорогу дві фіри гною. Відео

Акція прямої дії «Проти гімняних доріг» — це розсипання квадратно-гніздовим методом смердючого свинячого лайна перед ділянками, де минулого тижня проводився так-званий ямковий поточний ремонт, а зараз знову відновилися і заглибилися ями.

Призначення акції — привернення уваги водіїв до аварійно-небезпечних ділянок, які вони, водії, змушені об`їжджати на низькій швидкості. Таким чином, досягається часткове піклування за ходову автомобілів невинних і нещасних водіїв, — окрім привертання громадської уваги запахом та виглядом лайна та відповідних асоціацій із теперішнім станом доріг.

Акцію придумав і безпосередньо здійснив пациківський фірман Тадей Гавриш, громадський екологічний активіст.

Тадзьо Гавриш із Пацикова просив передати через інтернет, що для цього доброго діла — привернення уваги до стану доріг Франківська, він не пошкодує ще чотири з половиною фіри свинячого лайна і одну фіру коров`ячого гною.

 

 

Коби лиш це допомогло зрозуміти нашій глибокопатріотичній і глибокоєвропейській українській  владі, що терпіння людське не безмежне, а рана у животі чи задниці хабарника-чиновника або депутата-балабола, зроблена вилами, забрудненими гноєм, — довго не загоюється...

Навіть якщо проштрикування якогось владоможця виявиться не смертельним.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-04-2013 14:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100