25.04.2024 02:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Неправда Вадіка «Румина»

 

У відеозверненні оприлюдненому Вадимом Тітушком він намагається викласти свою версію подій.

 

 

Ця версія не витримує критики. Ми з багатьма колегами були і на Європейській площі, і на місці конфлікту, і те, що ми там бачили, зовсім не збігається з розповіддю Тітушка.

Неправда 1.

«Коли колона вирушила убік Хрещатика на Житомирську площу, ми залишилися на Європейській площі буквально хвилин 20, не більше...».

За версією Тітушка, вони мали б залишити Європейську площу о 12.20. Насправді молодики під сценою стояли набагато довше, поки йшов антифашистський мітинг. Можу засвідчити, що приблизно о 14.00 всі вони ще були на мітингу на Європейській площі.

Неправда 2.

«... а потім слідом рушили, прикриваючи хвости, щоб ніяких набігів з боку „регіонів“ не було».

Молодики вирушили не слідом за акцією Хрещатиком, а піднімалися вулицею Трьохсвятительською. До того ж, на Михайлівського площі вони пішли не прямо на Софійську, де в той час проходив мітинг опозиції, а на Велику Житомирську, де був конфлікт.

Неправда 3.

«Ми думали, що це наші люди, яких ми кілька хвилин тому захищали...». Молодики, з якими прийшов Тітушко, з перших секунд були налаштовані агресивно проти людей біля БРДМа. Дивно ставати в бійцівську стійку, побачивши «своїх людей, яких захищаєш».

Неправда 4.

«...в нашу сторону полетіли пляшки, каміння...».

Пляшки, якими кидалися під час конфлікту, молодики принесли з собою з Європейської площі. Вони зразу йшли з упаковками вони в півторалітрових плашках. Відповідно, для того, щоб ці пляшки полетіти в них, спочатку вони самі мали б їх кинути в свободівців.

Неправда 5.

«...було дуже багато журналістів, які обзивали нас некоректними словами...».

Не буду навіть коментувати. Це брехня.

Неправда 6 і 7.

«Я особисто сам бачив, як ця панянка просто спіткнулася й упала. Ми із хлопцями як би підбігли, обступили її, щоб її маса людей не затоптала».

По-перше — не спочатку впала, а потім обступили, а обступили, а тоді впала. І я впевнена, що якби не обступили, то не впала б. І коли людина падає, навколо неї розступаються, а не налітають.

По-друге, від якої такої маси людей захищав Сніцарчук Тітушко, якщо крім його гоп-компанії навколо неї з Соделем нікого не було.

На завершення. Мою версію подій слідство не хоче чути досі. Я була на місці подій, моє відео фігурує в матеріалах справи як доказ, моє прізвище називали і Сніцарчук і Содель. І тільки слідчому, очевидно, я як свідок не цікава. Бо навіщо ж плутати покази Вадима Тітушка.

 

 

Наталія Тарасовська, кореспондент ЛІГАБізнесІнформ

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2013 23:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100