26.04.2024 08:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович наслідує досвід Мілошевича. Колаж

 

 

Під прикриттям боротьби з «фашизмом» влада насаджує в країні бандитські порядки. Про це йдеться у новому числі журналу «Український тиждень».

«Зрощення влади й вуличних бойовиків, зокрема вихідців із криміналітету, було однією з ознак нацизму, фашизму, російського політичного православ’я – чорносотенства. В 1990-х до послуг криміналітету вдався сербський авторитарний націонал-соціаліст і диктатор Слободан Мілошевич, який фактично зробив бандитів хребтом своєї влади: ті захопили тіньовий бізнес, торгівлю», — відзначають оглядачі, вказуючи, що останні події  в Україні свідчать, що цю модель приміряє на себе й «антифашистський»  режим Януковича.

«Підтвердженням слугує, зокрема, красномовна поведінка правоохоронців під час подій 18 травня. Є десятки фото- й відеофактів, коли міліціонери жодним чином не реагували на агресію „антифашистів“ кримінальної зовнішності щодо опозиціонерів та представників ЗМІ», — пише видання.

Оглядачі додають, що показовим також є те, що Вадим «Румун» Тітушко з Білої Церкви тренувавсь у клубі «Будо», який діє на території райуправління міліції, а  БРДМ, який вів підполковник МВС та  супроводжував автомобіль ДАІ, без санкції міліції  ніколи не з’явився б у центрі столиці.

Як відомо, у день акції опозиції та «антифашистського» мітингу ПР у Києві  відбулось зіткнення свободівців та чоловіків спортивної статури. Журналістка Ольга Сніцарчук та фотограф Влад Содель постраждали, знімаючи сутичку.

За вимогою опозиції, 21 травня 2013 року у Верховній Раді міністр МВС Віталій Захарченко звітував про розслідування інциденту.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2013 23:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100