18.04.2024 10:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Організатори податкового Майдану звинувачують Колесніченка у наклепі

Всеукраїнський комітет «Наступ» вимагає від народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченко вибачитись або оприлюднити докази, на основі яких він у прямому ефірі телеканалу Інтер заявив про зв’язки організаторів Податкового майдану із спорстменами з Білої Церкви, причетних до бійки 18 травня у Києві. Про це йдеться в заяві комітету.

«Ми вимагаємо від Колесніченко негайно надати докази, котрі підтверджують правдивість такої заяви, в іншому випадку Колесніченко доведеться публічно вибачитись перед усіма організаторами Податкового Майдану та відповісти у суді за брехливий наклеп, навмисне зведений супроти людей, котрі чесно боролися за свої права у 2010 році», — заявив один із організаторів Податкового Майдану, голова Київського міського осередку Роман Федчук.

Активісти чекають  публічного вибачення від нардепа до кінця 25 травня.

Народний депутат від ПР  Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу Інтер заявив, що спортсмени, причетні до сутички 18 травня, приймали участь в організації податкового Майдану та перебувають у дружніх стосунках з народним депутатом від «Батьківщини» Володимиром Полочаніновим.

Як відомо, 18 травня 2013 року на вулиці Великій Житомирській відбулось зіткнення свободівців та чоловіків спортивної статури. Журналістка Ольга Сніцарчук та фотограф Влад Содель постраждали, знімаючи сутичку.

Були відкриті кримінальні провадження за ст. 125 Кримінального кодексу (спричинення легких тілесних ушкоджень) і ст. 171 (перешкоджання діяльності журналіста).  Згодом міліція перекваліфікувала першу статтю, визначивши інцидент як «хуліганство».

21 травня відбувся перехресний допит одного з нападників, спортсмена Вадима Тітушка та кореспондентки 5 каналу Ольги Сніцарчук.

23 травня Шевченківський районний суд Києва відпустив Вадима Тітушка під заставу 22  тис 940 грн.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-05-2013 9:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100