29.03.2024 15:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спикер парламента регионал Рыбак показал ударовцам средний палец. Фото

 

 

На фото видно, как окруженный со всех сторон ударовцами спикер Рады Владимир Рыбак что-то  рассказывает. Нардепы внимательно слушают председателя парламента.

Кульминацией рассказа Владимира Рыбака становится неприличный жест, именуемый в народе fuck, а попросту – средний палец.

Виктор Пинзеник, перед лицом которого «маячил» средний палец регионала Рыбака никак не отреагировал на вульгарный жест.

Представители оппозиционных фракций отказались ознакомиться с письменным посланием президента Виктора Януковича к народным депутатам. Они заблокировали трибуну и президиум Верховной Рады и требовали личного присутствия главы государства.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-06-2013 7:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • Микола Мицак

    Нічого нового тааварісщь Рибак не повідомив.Цим жестом він показав свою культуру високого сановника.Подібними методами користуються всі «власть ПРідєржавшиє»в державі.АЛЕ!Але ніколи не можна забувати,що один завжди менше,а ніж ДВА.Не за горами той час коли ДВА ПІДНІМУТЬ ЗА СОБОЮ ЩЕ ДВОХ,а ТІ ЩЕ СТІЛЬКИ і в результаті різні рибаки ,хами,колеса-ПРопадуть,як ксьондзові качата.І нехай хами від влади НАЧУВЮТЬСЯ! Південно-східна частина УКРАЇНИ «покажет на чЁм свінья хвост таскаєт».Буде так,як у фільмі Тарас Бульба-я тебе породив,я тебе і вб'ю.Південно-східна Україна ПРивела до влади хамську банду,південно-східна Україна цю банду і винесе на смітник історії,а мо' і в «мєста нє столь атдальонниє».А ще краще в чорнобильську зону.ЗОНА їхня РІДНА СТИХІЯ,ЗОНА ЇХ ПОРОДИЛА.ВИХОВАЛА.ЗОНА ЇХ І ПОГЛИНЕ! ЄДНАЙМОСЯ-БО МИ ТОГО ВАРТІ!!!А дивуватись тому,що Пизденик ніяк не відреагував на на жест Рибака-так вони обидва «сапога пара».Що ударений Пизденик,що хамовитий Рибак.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100