19.04.2024 18:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міністр оборони Лебедєв живе у шикарному палаці, а офіцери туляться в домі з дірявим дахом. Відео

Українські офіцери не сподіваються на покращення житлових умов.

Близько 45 тисяч – а це десь третина українських офіцерів – мають незадовільні житлові умови. В одних немає світла та навіть даху, інші туляться з дітьми на семи квадратних метрах у військових гуртожитках. Які житлові умови в головного військового країни – міністра оборони Павла Лебедєва, з'ясовувала програма «Гроші».

Як виявилося, міністр оборони Павло Лебедєв — найзаможніший з українських міністрів та має мільйонні статки. Журналіст Христина Бердинських давно і уважно слідкує за цією людиною. Каже, військовим пощастило — їх очолює людина надзвичайних здібностей.

«Людина небідна. Судячи з декларації про доходи міністрів за минулий рік, Павло Лебедєв став найбагатшим міністром. Всі його активи, якщо переводити на ринкову вартість, дорівнюють 430 мільйонам гривень», — розповіла Христина Бердинських.

Крім того, в родини Лебедєва більше 60 земельних ділянок, інтереси у будівельному бізнесі, кілька квартир й будинків, близько чотирьох машин, човен, яхта та водний мотоцикл.

А ось рядовим українським офіцерам пощастило менше. В одному з військових будинків у Керчі люди вже рік живуть без світла та з дірявим дахом у будинку, що належить міністерству оборони.

Не ліпша ситуація у військових гуртожитках. Так, майор Збройних сил України Юрій разом зі своєю дружиною — теж майором, але у декреті — мають для життя аж 3 квадратних метри. Вони з донькою туляться у крихітній кімнатці та не сподіваються на покращення житлових умов.

А ще за такі хороми у військовому гуртожитку міністерство не забуває здирати з Юрія чималі гроші.

В'ячеслав Осипенко — теж безпритульний офіцер, що має проблеми с житлом — розкрив жахливу військову таємницю. Таких як він та Юрій в Україні — 45 тис...

«Це практично третина Збройних сил України. Ситуація катастрофічна», — зазначив Осипенко.

Примітно, що нещодавно Лебедєв вкотре обіцяв офіцерам на камеру покращення житлових умов, але цього так і не сталося. Тож тепер люди вирішили написати листа міністру оборони, яке журналісти передали охоронцю одного з його шикарних будинків на узбережжі Чорного моря у Севастополі. А чи відреагує на нього чиновник – у наступних сюжетах «Грошей».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-06-2013 13:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100