19.04.2024 14:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Покращення. Гауляйтер Попов обіцяє подорожчання проїзду у громадському транспорті

 

 

Глава Київміськадміністрації не виключає зміну системи оплати за проїзд для киян.

У столиці склалася непроста ситуація з громадським транспортом, який несе збитки, заявив голова КМДА Олександр Попов, пише «Сегодня».

«У нас дуже складна ситуація з громадським транспортом у тому сенсі, що він працює дійсно збитково. І ми щороку виділяємо „Київпастрасу“ понад 300 мільйонів гривень дотацій, щоб забезпечити виплату зарплати. Цьогоріч і збитки метрополітену будуть приблизно на таку ж суму — 300 мільйонів», — зазначив Попов.

Голова столичної адміністрації також не виключив можливість підняття цін за проїзд на громадському транспорті, але зазначив — потрібно як мінімум півтора місяці для того, щоб вирішити дане питання.

«Ми можемо говорити про зміну цін, але переходячи на нову систему оплати. Я маю на увазі, що для жителів Києва, які матимуть тривалі проїзні квитки — наприклад, на рік, півроку чи хоча б на місяць, це буде набагато дешевше, ніж брати один квиток, одноразовий проїзд на один день, — пояснив Попов. — Таким чином, ми захистимо киян, якщо доведеться піднімати ціну».

Попов також відзначив, що якщо і буде підняття цін, то вартість проїзду на громадському транспорті для соціально захищених категорій населення, швидше за все, залишиться незмінною.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-06-2013 14:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100