16.04.2024 14:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гауляйтер Попов розтендерив 16 мільйонів на непотрібну «транспортну схему міста Києва»

 

 

Департамент транспортної інфраструктури КМДА 26 червня 2013 року за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Беніш Джі Пі еС Україна» на розробку транспортної схеми міста Києва за 15,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Для того, щоб розробити транспортну схему компанія повинна попередньо обстежити пасажиропотік різних маршрутах, підрахувати загальну кількість перевезених пасажирів на кожному окремо, вивчити попит у населення. Потому необхідно здійснити прогноз щодо зміни обсягів та напрямків пасажиропотоків упродовж наступних одного-трьох років, а на основі цього прогнозу – розробити план заходів стосовно коригування чинної мережі транспорту.

Таким чином до кінця року має бути розроблено програмний продукт для проведення аналізу та моделювання пасажиропотоків за рейсами, маршрутами, видами наземного пасажирського транспорту у взаємодії з метрополітеном.

В результаті має бути створена актуальна картографічна складова міста Києва, база об’єктів і маршрутів з поділом на тематичні категорії, загальнодоступний Інтернет-портал та мобільна версія сайту.

Нагадаємо, столична влада ще навесні почала вносити зміни до організації транспортної системи Києва, а саме прибирати маршрутні таксі: першими їх скасували на житловому масиві «Лісний» на користь автобусів та тролейбусів «Київпастрансу». Далі на черзі оголосили Виноградар,  Оболонь, також маршрути від с/м «Святошин» до Борщагівки, від вул. Волгоградська до с/м «Палац спорту»,  від проспекту Свободи до с/м «Лук’янівська».

Засновниками фірми «Беніш Джі Пі еС Україна» є Григорій Аполонов, Євген Фельдшеров, мальтійська компанія з обмеженою відповідальністю «Сек’юріті Сінтез енд Девелопмент Лімітед», а також ТОВ «Торговий дім «Укртекст». Остання належить Віктору Чопенко і компанії «Беніш Груп Лімітед», також зареєстрованій на Мальті.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-07-2013 13:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100