16.04.2024 14:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мультімільйонери в Раді байдикують на засіданнях

Найзаможніші депутати Верховної Ради не соромляться своїх мільйонів та «забувають» ходити на роботу. Журналісти склали рейтинг нардепів-мільйонерів у Верховній Раді та проаналізували їхні «професійні досягнення» протягом останньої парламентської сесії.

Почесне перше місце найбагатшого депутата у Раді отримав Петро Порошенко. Найзаможніший з парламентарів живе у розкішному будинку і їздить на останній моделі BMW. Проте спромігся у цьому парламентському сезоні лише на п'ять законопроектів.

Другий за товщиною гаманець у Раді має депутат-"невидимка" Костянтин Жеваго. За майже рік роботи Верховної Ради він лише раз заходив у парламент і не підготував жодного законопроекту для свого округу.

Замикає трійку найбагатших народних обранців колишній міністр Сергій Тігіпко, який відхрещується від своїх мільйонів. Зате часто повторює, що треба «дбати про виборця». Утім, Тігіпко активніше поводиться у ресторанах та тренажерному залі, де його неодноразово помічали журналісти, аніж у парламенті.

Слідом за Тігіпко ледь встигає заробляти мільйони Василь Хмельницкий. Він постійно з'являється на тусовках і літає на гелікоптері. А ось на роботу мільйонер Хмельницький майже не навідується й жодним законопроектом не запам'ятався.

Крім того, у рейтингу найбагатших опинився свіжоспечений депутат-мажоритарщик Ігор Єрємєєв. Він лише півроку у Верховній Раді, але за версією журналу Forbes має цілих $ 170 млн.

Наступним у списку мільйонерів йде Нестор Шуфрич з майже $ 300 млн, за яким прямує екс-міністр транспорту Борис Колесніков. У декларації Колеснікова красується навіть Bentley.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-07-2013 12:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100