29.03.2024 01:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Біля Азарова протестували таксисти

Столичні водії таксі протестували під стінами Кабінету Міністрів проти пропонованого Міністерством інфраструктури законопроекту «Про перевезення на таксі».

Водії таксі столиці мітингували 14 серпня 2013 року біля будівлі Кабміну на вулиці Грушевського, де проходило засідання уряду.

Кілька десятків громадян стояли з синьо-жовтими прапорами з написом «Таксі столиці» і білої емблемою.

На протилежній стороні вулиці, навпроти будівлі Кабміну, також зібралися водії і тримали плакати: «Кулуарний законопроект про перевезеннях на таксі від Мінінфраструктури розроблено в інтересах чиновників-кришевателей», «Директор департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитро Петухов = господар донецької служби таксі?».

Також на плакатах біло написано: «Вимагаємо відставки директора департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитра Пєтухова» та «Чиновники Мінінфраструктури кришують нелегальні таксі України».

Крім того, машини таксі з прапорами їздили навколо будівлі Кабміну по вулицях Грушевського, Садовій, Інститутській і Хрещатику.

«Розроблений законопроект не гарантує відшкодування пасажирам шкоди в разі будь-яких інцидентів на дорозі. Нелегальний таксист вам ніколи не компенсує завдані збитки», — заявив журналістам керівник Спілки професійних водіїв таксі міста Києва Сергій Григоренко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-08-2013 9:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100