29.03.2024 07:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Соратник Азарова після обшуку подав у відставку

Один з найближчих соратників глави Кабміну Юрій Аністратенко написав заяву про відставку, цьому передували обшуки у нього вдома і на роботі.

Як повідомляє ZN.UA, у п'ятницю 23 серпня 2013 року написав заяву про відставку перший заступник керівника секретаріату Кабміну Аністратенко.

Він користувався особливою довірою і прихильністю прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Аністратенко готував практично всі наради, які проводив прем'єр, розробляв варіанти вирішень спірних питань, що виникають між міністерствами і різними органами влади. До його обов'язків також входила підготовка документів на підпис до Азарова.

Як стверджує джерело ZN.UA, заслужений будівельник України Аністратенко також був потрібним і корисним для Азарова експертом у сфері будівництва та нерухомості.

Крім того, за даними ZN.UA, отриманими від джерела в Кабміні, 14 і 15 серпня правоохоронці провели обшуки вдома і в робочому кабінеті Аністратенка.

Під час відпустки глави Кабміну, коли його обов'язки виконував перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, між секретаріатом прем'єра і в.о. міністра Кабміну Владиславом Забарським стався конфлікт. Забарський наполягав на тому, щоб відсторонити секретаріат Азарова від підготовки засідань Кабміну під головуванням Арбузова і документів, які на них виносилися.

Разом з тим, на сайті Кабінету міністрів опубліковано розпорядження Азарова від 21 серпня про звільнення Аністратенка з посади за власним бажанням.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-08-2013 7:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100