23.04.2024 12:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Інформацію про приїзд смотрящего Путіна по Україні засекретили

 

 

Анонс приїзду до Києва радника президента РФ у відносинах з Україною Владислава Суркова зняли одразу ж після появи.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook пише журналіст Дмитро Литвин.

Зокрема, він пише: «У суботу виявив, що в Київ приїжджає Сурков. Анонс зустрічі з ним був опублікований на сайті клубу „Сковорода“. Цей клуб організував відомий телеведучий і віднедавна теоретик сексуальної сегрегації Дмитро Кисельов. І тільки я розтрубив всім, що обоже, Сурков в Києві, як зі свого сайту вони анонс прибрали. Зізнаюся, я розчарований. Дізнаватися, що ж на такій зустрічі наговорили, — було б для мене найцікавішою справою в цьому місяці».

 

 

Додамо, що Владислав Сурков — чільний ідеолог путінського режиму, автор концепції «суверенної демократії», згідно з якою Росія має свій особливий шлях розвитку суспільних інститутів, а будь-яка спроба Заходу вказати на недоліки російської демократії розглядається як недружнє втручання у внутрішні справи Росії.

У 1999 році прийшов на роботу в адміністрацію президента Путіна, стояв біля витоків виборчого блоку «Единство», який посів друге місце на виборах до Держдуми в тому ж році. Пізніше курував створення партії «Единая Россия» і був її головним ідеологом.

У 2000 році, будучи заступником глави адміністрації президента, став автором і ідеологом прокремлівського молодіжного руху «Идущие вместе». Згодом організував рух «Наши», який був покликаний боротися із «помаранчевою загрозою».

9 листопада 2010 члени коаліції «За Росію без свавілля і корупції» виступили із заявою з приводу нападу на журналіста «Комерсант» Олега Кашина, зажадавши «негайної відставки» першого заступника глави адміністрації президента Владислава Суркова, якого назвали його відповідальним за «задушення свободи слова, знищення опозиції і переслідування правозахисників».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-09-2013 12:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100