25.04.2024 19:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко видає свої інтереси за інтереси України

Юлія Тимошенко, яка зараз лікується в ЦКЛ «Укрзалізниці», будучи засудженою у справі про газові контракти з Росією, роздає інтерв'ю, де свої власні інтереси видає за інтереси України.

Так прокоментував недавнє інтерв'ю екс-прем'єра «Українській правді» харківський політолог Володимир Нікітін.

«Зі слів Тимошенко, газові контракти з Росією, підписані в 2009 році і відомі кабальними умовами для України, є способом досягнення економічної незалежності для нашої країни. Тобто, кажучи фігурально, взаємини індійців Північної Америки і перших білих переселенців не що інше, як захист інтересів індійців», — заявив експерт.

За його словами, ніколи раніше Тимошенко не видавала свою кон'юнктурну спробу домовитися з Росією і отримати підтримку президента РФ на президентських виборах в Україні за спробу добитися економічної і політичної незалежності України.

«Путін отримав за цим договором економічно вигідний документ. А для України це була серйозна кон'юнктурна проблема і одночасно — серйозний кон'юнктурний успіх Тимошенко», — додав політолог.

Нікітін відзначив, що в цьому інтерв'ю Тимошенко уперше заявила, що не очікувала перемоги Януковича на виборах 2010 року.

«Раніше вона взагалі уникала говорити про цю перемогу. Очевидно, розраховувала стати президентом і „прикрити“ проблеми з Росією, поступившись за низькою ціною Севастополем і пішовши на інші поступки. Тимошенко програла, у тому числі — через кабальний газовий контракт. Містифікація і політика подвійних стандартів тут очевидні», — підсумував політолог.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-09-2013 6:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100