20.04.2024 17:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Люстрація?! Депутат-свободівець Ярослав Качмарик підтвердив, що був членом КПРС

 

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода», голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик підтвердив, що свого часу був членом КПРС. За його словами, це було потрібно для наукової кар’єри.

Таким чином Ярослав Качмарик прокоментував ZAXID.NET інформацію про його членство в КПРС в 1980-х роках, опубліковану вчора, 15 жовтня 2013 року, в Інтернеті.

«Був час, коли Качмарик вчився у вищому навчальному закладі, вчився добре, був достатньо здібний, займався наукою і хотів далі займатися наукою. В той час не було іншого шляху потрапити в аспірантуру, ніж бути членом Комуністичної партії. Я цього ніколи не таїв і не таю: щоб проводити наукову роботу, цей вступ в Комуністичну партію був», – сказав Ярослав Качмарик.

Водночас «свободівець» запевнив, що ніколи не займався партійною роботою. «Іншого шляху бути науковцем чи бути військовим в той час не було», – зазначив він.

«Виключення якраз для науковців і військовослужбовців ВО «Свобода» робить, і я дуже радий, що я давно вступив в «Свободу», – наголосив Ярослав Качмарик.

Зазначимо, що речник ВО «Свобода» Юрій Сиротюк відмовився коментувати інформацію про те, що у «Свободі» роблять винятки для колишніх членів КПРС, які вступили до партії задля військової та наукової кар’єри, а також не надав інформації, скільки таких членів може бути у «Свободі» на даний момент.

Ранішt в Інтернеті друкувалися фото, де Тягнибок приязно спікувався з комуністом Симоненко.

 

Нагадаємо, що однією з програмних засад ВО «Свобода» є люстрація влади з усуненням від неї людей, які займали керівні посади в КПРС.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2013 5:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100