24.04.2024 02:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Червонограді чоловік підпалив себе перед міськрадою, протестуючи проти свавілля «Свободи»

15 жовтня 2013 року близько 9:00 чоловік спробував вчинити акт самоспалення перед Червоноградською міською радою.

Таку інформацію ZAXID.NET отримав із власних джерел. Офіційно її підтвердили у відділі надзвичайних ситуацій Червоноградської міської ради.

Своєю чергою речниця ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська повідомила, що близько 9:20 до Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що неподалік від міської ради 50-річний чоловік облив себе бензином і підпалив.

На даний момент, за словами представниці міліції, чоловік перебуває у лікарні, маючи 15% опіків поверхні тіла.

За інформацією, що її надало джерело, чоловік мав при собі плакат із надписом «Ні свавіллю «Свободи»!». Світлана Добровольська підтвердила наявність двох плакатів на місці події, однак подробиці, за її словами, наразі з’ясовуються.

Натомість мер Червнограда Ігор Чудійович у коментарі журналістам підтвердив інформацію про такий надпис, а також про ще один плакат з надписом «Дякую п. Вовків». За словами мера, в міськраді є двоє депутатів від ВО «Свобода» з таким прізвищем, чоловік та дружина. Сказати, кому  саме це звернення було адресоване, і з чим воно було пов’язане, міський голова не зміг. Натомість він припустив, що надписи чоловік зробив на зворотній стороні агітаційних плакатів ВО «Свобода», оскільки з іншого боку плакатів були портрети Олега Тягнибока.

Окрім того, Ігор Чудійович повідомив, що, за наявною у нього інформацією, чоловік був директором однієї з сільських шкіл. Про причини вчинку чоловіка він, за власними словами, не знає.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-10-2013 13:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100