25.04.2024 03:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кандидатка від Ляшка по 223-му округу Шилова — є прихильницею «руского міра»

 

 

1. Вікторія Шилова є вірянкою московського патріархату. Серед церков, вона обрала для себе ту, що напряму підпорядковується Москві. Її патріарх – проповідник «руского міра» Кіріл Гундяєв.

2. Шилова створила рух «Анти-ФЕМЕН» лише після того, як топлес активістки планували влаштувати протестну акцію під час візиту в Україну Путіна і Гундяєва на свято Хрещення Київської Русі. Повалення феміністками греко-католицького Хреста, встановленого на Майдані в пам’ять жертв політичних репресій в Україні, Шилова сприйняла куди спокійніше.

3. Шилова є палкою прихильницею так званої ідеї слов’янської єдності України, Росії та Білорусі. Для неї Росія не ворог, а друг України. Шилова – за російську мову як регіональну. На своєму сайті вона підкреслено двомовна.

4. Шилова є противницею євроінтеграції України, вона за те, аби Україна і надалі зберігала позаблоковий статус, що насправді робить Україну дуже вразливою для неоколоніальних, імперських зазіхань з боку Росії.

5. Шилова пропонує зробити 23 лютого державним святом. Для неї Друга світова війна – «Велика Вітчизняна», а 9 травня є днем «Великої перемоги». Георгієвська стрічка – використовуваний Шиловою російський пропагандистський символ.

6. Коли була гендиректоркою Дніпропетровської ОДТРК, Шилова проводила ефіри з ветеранами радянської армії, під час якої червоні генерали паплюжили УПА і закликали українців бути вдячними Сталіну за приєднання до України західних територій. Ведуча Шилова не заперечувала.

7. На останніх місцевих виборах вона пройшла до Дніпропетровської обласної ради в списку партії регіонів, а в попередньому скликанні була в лавах фракції «Громада» Павла Лазаренка. Шилова вступила до ПР за власним бажанням, без ніякого примусу чи тиску. За сумлінну службу антиукраїнській партії та її режимові внутрішньої окупації Шилову удостоїли посади заступниці голови біло-блакитної обласної ради.

8. Шилова позиціонує себе борцем з олігархами, але ніщо не завадило їй добровільно вступити в партію біло-блакитних олігархів – найбільш олігархічну партію в Україні і тривалого часу перебувати в ній, отримуючи для себе статусні привілеї.

Якщо таку людину Олег Ляшко бере собі в помічниці-консультантки, робить заступницею по партії й пропонує киянам в якості кандидата на виборах до ВР, то такий він українець. Наявність в РПЛ Шилової виступає чітким індикатором для самого Ляшка і тих, хто за ним стоїть.

 

Олексій Мазур, журналіст

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2013 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100