19.03.2024 12:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ірина Геращенко вступилася за Ігоря Попова: батько за сина не відповідає

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко «прикро здивована» заявами деяких народних депутатів про необхідність складення мандата членом фракції Радикальної партії Ігорем Поповим через підозру у вчиненні його сином злочину.

Про це вона написала у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

"Я прикро здивована заявами деяких інших колег, що, мовляв, батько має відповісти за сина і скласти мандат. В парламенті, де по десятку депутатів відкриті кримінальні справи за реальні злочини, — й від них ніхто не вимагає скласти мандат; в парламенті, де десятки депутатів мають у біографіях реальні кримінальні історії і тюремні терміни, — і їх присутність в списках нікого не бентежить; в парламенті, де декларуються сотні тисяч кешу «від бабушкі», й ніхто не запитує, де бабушка їх наколядувала; де деяких депутатів небезпідставно підозрюють у співпраці з бойовиками — і до них у моралізаторствующих вождів фракцій претензій немає; раптом намагаються реалізувати сталінський принцип про «родичів ворогів народу», — обурилася Геращенко.

При цьому вона подякувала Попову за гідну поведінку. «Я хочу висловити слова підтримки одному своєму колезі — політику, родина якого сьогодні переживає серйозну драму. Я хочу подякувати йому за гідну поведінку в ці морально важкі для нього дні», — написала Геращенко, побажавши відновити довіру із сином і закликавши інших не втручатися у ситуацію.

29 листопада голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Попов має скласти депутатський мандат. При цьому він наголосив, що Попову потрібно «не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина», додавши, що чекає від депутата прийняття політично відповідального рішення.

Син депутата Ігоря Попова Богдан і його спільник були затримані за підозрою в пограбуванні магазину в Києві на Оболоні. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн.

Прокуратура оголосила затриманим про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

29 листопада Оболонський районний суд Києва обрав для сина народного депутата Ігоря Попова — 14-річного Богдана Попова, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2017 17:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100