24.04.2024 08:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Как Тягнибок в прямом эфире призвал всех учить русский язык. Видео

 

 

Руководитель псевдонационалистической украинской партии «Свобода» Олег Тягнибок  призвал всех учить русский язык.

Об этом он сказал в эфире ICTV на ток-шоу «Свобода слова» во время дискуссии относительно Закона «Об основах языковой политики».

«Дома вы можете на каком угодно языке разговаривать, но как гражданин и если вы хотите быть депутатом, чиновником обязаны знать один язык русский! — сказал Тягнибок.

Такая оговорка вызвала бурную реакцию в студии. «Уж от кого-кого, но от вас такого не ожидал», — иронично отметил ведущий Андрей Куликов.

 

 

 

Дівоче прізвище бабусі Олега Тягнибока — Фротман. Його дід, український священик Артемій Цегельський, шанувальник Гітлера, учасник бандерівського руху, за що відбув з сім'єю сім років сибірського заслання.

Олег Тягнибок народився в сім'ї медиків. Батько — Тягнибок Ярослав Васильович тренер збірної СРСР з боксу.

1985 — закінчив СШ № 8 у м. Львові з поглибленим вивченням німецької мови. Класним керівником у нього була вчитель російської мови.

1982 — 1989 — член комсомолу.

Після закінчення школи вступив до Львівського медінституту, після 2-го курсу призваний до Радянської армії (з липня 1987 по травень 1989).

Прадідом Олега Тягнибока по материнській лінії був український націоналіст Лонгин Цегельський (дата народження: 29 липня 1875 в Австро-Угорщині. Місце смерті: Філадельфія, США 13 грудня 1950), який згадується в Талергофском альманасі як свідок на Другому віденському процесі, на якому були засуджені до смерті 24 галицько-російських громадських діяча. Закінчив юридичний факультет Львівського університету. В 1898—1899 рр... перебував на стажуванні спочатку в Міністерстві закордонних справ у Відні, а потім — в австро-угорському посольстві в Стокгольмі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-11-2013 23:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100