8.09.2024 02:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На #Євромайдан 9 січня регіонали організовують гей-парад. Подробиці

Як стало відомо sprotiv.org з надійних джерел у партії регіонів з метою провокації на #Євромайдан кількадесят трансів, геїв та лесбіянок організовують 9 січня 2014 року гей-парад, з метою дискредитації керівників акцій протестів, зокрема, Арсена Авакова та Віталія Портнікова.

Водночас, у ЛГБТ-організації України заявляють, що жодних акцій 9 січня не проводитимуть, а їх рух вкотре намагаються використати з метою дискредитації Євромайдану.

«Ми повідомляємо, що не планували і не плануємо жодних акцій на ЛГБТ-тематику в рамках Євромайдану саме тому, що розуміємо, ким і з якою метою вони будуть використані», — йдеться у заяві організації.

Представники ЛГБТ-спільноти повідомили журналістам, що вони отримують пропозиції за чималеньку винагороду взяти участь в «акції на захист прав сексуальних меншин», яка начебто планується на 9 січня. Такі пропозиції надходять від людей, які професійно займаються підбором артистів та аніматорів для партії регіонів. За участь в акції пропонується оплата в розмірі 150-200 доларів США. Очевидно, таке зростання винагороди стало наслідком провалу  спроби недавньої дискредитації однієї з політичних партій — учасниць Євроходи. Тоді було безуспішно використано загін безхатченків з райдужними прапорами, найнятих, як повідомляють ЗМІ, за пляшку горілки та 50 грн.

«Ми заявляємо, що ніколи не пропонували і не будемо пропонувати гроші учасникам та учасницям акцій на захист прав ЛГБТ. Участь у цих акціях завжди була і буде виключно добровільною», — йдеться у заяві.

 Як відомо, в інтернеті з'явилося відео, де Віталій Портников втамовує статеву пристрасть неприродним способом із 27-річним гомиком. Пізніше Єгор Соболєв заявив, що засуджує публікацію гей-відео Портникова, і назвав це провокацією проти Віталія Портникова і Миколи Княжицького.
Крім того, в січні 2013 року фігурантом гучного гей-скандалу став народний депутат від Батьківщини Арсен Аваков, який за твердженням Станіслава Крісько оплачував послуги цього неповнолітнього простітута.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-01-2014 23:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100