20.04.2024 15:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Донецьку батьки назвали сина Антимайданом

Антимайдан Кирилович

 

Таке ім’я записане у свідоцтві про народження Федорова Антимайдана Кириловича, повідомляє Сорока.

Причина такого незвичного ймення дуже проста: батько хлопчика, Кирил Федоров, тиждень їздив на мітинги на підтримку діючого президента Януковича і його політики. За цей час заробив понад 2 тисячі гривень.

Щоб довести всім, що він стоїть там зовсім не за гроші (2 тисячі він називає «компенсацією за втраченими можливостями заробити»), чоловік вирішив назвати сина Антимайданом.

— Хотів навіть хештег приписати на початку, але у паспортному столі не дозволили. Але і так непогано, — ділиться враженнями щасливий батько.

— Я абсолютно схвально до цього ставлюся. Політику Януковича ми підтримуємо, ми ж з Донбасу, йопт, — сказала журналістам породілля, Федорова Наталія.

Варто зазначити, що допомога за народження дитини для такого випадку становитиме у 3 рази більше за звичайну — 98 тисяч гривень замість 30 960 гривень. Причину такої різниці у Донецькій міській раді журналістам не пояснили.

Вже відомо, що кілька матерів збираються назвати своїх дітей так само. Навіть дівчатка носитимуть ймення Антимайданка.

Про те як жити з таким ярмом Федорову Антимайдану Кириловичу (скорочено — ФАК) батьки поки не задумуються.

 

 

Щасливе подружжя прихильників Януковича

 

 

До речі, у радянські часи широко практикувалася практика комбінованих імен з комуністичного революційного єпосу. Наприклад, Даздраперма (скорочено від «Да здраствует первове мая») чи Владлєн (від «Владімір Лєнін»), повідомляє sprotiv.org.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-01-2014 0:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100