23.04.2024 13:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Менти підвердили, що було знайдено труп чоловіка на вул. Прирічній. Фото

Натисніть для збільшення

 

В управлінні МВС Києва заявили: на тілі чоловіка, знайденого мертвим біля затоки в Оболонському районі столиці, не виявлено жодних слідів насильницької смерті.

«Деякі  видання поширили інформацію, що біля затоки Дніпра виявлено труп чоловіка, начебто зі слідами тортур та зв’язаними руками. Столична міліція повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності», — як завжди брешуть у МВС Захарченка.

За даними управління МВС, 24 січня 2014 року близько 17:00 надійшло повідомлення, що на березі затоки Оболонь (вул. Прирічна, 37) лежить чоловік без ознак життя.

«Правоохоронці одразу встановили особу померлого. Це був 36-річний мешканець Оболонського району. При огляді тіла небіжчика жодних слідів ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі тіло направлено до судово-медичної експертизи задля встановлення причини смерті», — уточнили в МВС. Проводиться перевірка.

Тіло було знайдене  біля  бази відпочинку «Ізумрудна» на вул. Прирічній.

 

«Знайомий почерк – руки й ноги звязані, викинутий замерзати на мороз», — зазначав очевидець, про що повідомив sprotiv.org.

 

Натисніть для збільшення

 

До речі, подібний коментар був у випадку з Юрієм Вербицьким з #Євромайдан: як цинічно стверджував Віктор Янукович, — просто людина через неуважність застудилася і замерзла.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-01-2014 15:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100