19.03.2024 13:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбивство Сашка Білого розсварило нову владу з Майданом, — Ігор Луценко

Muzicko-zapovit1

Вбивство Сашка Білого, однозначно мало політичне підґрунтя, адже своїми вчинками він загрожував авторитету нової влади. Однак, «прибравши» Музичка, тодішні керівництво держави допустило колосальну помилку.

Про це в телеефірі на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Ігор Луценко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Насправді, є дві версії вбивства Сашка Білого і я готовий повірити у будь-яку із них. Перша – це сплановане вбивство. Зокрема, ті хто затримали Музичка, безпосередньо його і вбили. Якщо я не помиляюся, то це співробітники спецпідрозділу «Сокіл». Натомість, інша версія полягає в тому, що ті самі люди під час операції затримання, випадково вбили Сашка Білого», – каже Ігор Луценко.

Зокрема Луценко вважає, що випадково вбити Сашка Білого працівники поліції не могли, тому тут обов’язково мала бути вказівка «згори» .

«Усе залежить від вказівок, які їм дали. Тобто, працівникам «Соколу» могли сказати, якщо не вдасться просто затримати Музичка, то випадково можна його вбити. Тому, я вкотре наголошую, що все залежало від вказівки, яку їм дали «згори»»,– зазначив Луценко.

Окрім цього народний депутат підкреслив, що вбивство Сашка Білого мало політичне підґрунтя, адже своїми вчинками націоналіст Олександр Музичко викликав так звану істерику влади.

«Приниження Музичком прокурора, суддів та інших людей, на погляд тодішніх керівників влади, загрожувало їхньому авторитету. Тому, спочатку ця влада переконувала Сашка Білого, що йому краще кудись зникнути, більше того, пропонувала йому гроші. Однак потім, коли він відмовився, влада вирішила діяти іншим способом. Я вважаю, що це було її колосальною помилкою. Зокрема, саме вбивство Музичка розсварило нову владу з Майданом»,­­­– зазначив Ігор Луценко.

Сашка Білого вбили за наказом міністра МВС Арсена Авакова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-05-2017 9:52 | Кількість переглядів 8744 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100