27.04.2024 06:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вибух у штабі Правого сектору у Будинку профспілок на #Євромайдан — Роману Дзівінському відірвало кисть

На Майдані спрацював вибуховий пристрій, постраждала одна людина.

Як повідомив активіст Евромайдану Анатолій Ведмідь, вибухівку підкинули 6 лютого 2014 року близько 9:00 під виглядом ліків.

«У пакеті з написом „Ліки“ знаходився вибуховий пристрій» , — заявив він на прес-конференції в Штабі національного спротиву.

Пристрій спрацював в момент, коли пакет розкрили. В результаті цього молодому хлопцю Роману Дзівінському відірвало кисть. Зараз він перебуває в лікарні.

За словами Ведмедя, поки невідомо, яка вибухова речовина знаходилася в пакеті, це питання вивчається.

У МВС факт вибуху підтвержують. За їх інформацією, вибух стався в Будинку профспілок на п’ятому поверсі; постраждалий зараз перебуває в лікарні №17 у тяжкому стані, крім травми руки він отримав пошкодження очей.

«Наразі біля Будинку профспілок знаходиться слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління столичної міліції. Активісти не допускають правоохоронців до місця події», — йдеться в повідомленні.

Силовики повідомили, що зараз триває подальша перевірка.

Анатолій Ведмідь підкреслює, що самі майданівці міліцію не викликали.

«У нас є причина сьогодні не довіряти міліції як представникам чинної влади. Тому ми проводимо розслідування власними силами, тим більше що у нас є для цього всі необхідні фахівці», — зазначив він.

Також активіст повідомив, що надалі всі закриті і запаковані коробки і пакети будуть перевірятися. «У нас є для цього обладнання і люди», — самовпевнено стверджує він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-02-2014 19:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100