27.04.2024 03:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ВО Свобода готова допомогти режиму Януковича охороняти КМДА від активістів #Євромайдан. Відео

За словами народного депутата «Свободи» Ігоря Швайки, з моменту передачі будівлі владі, питання охорони приміщень КМДА повністю в компетенції влади.

«Наразі це питання до Київради і до голови КМДА. Це їхня компетенція, якщо їм буде потрібна наша допомога, то ми їм допоможемо», — розповів журналістам І.Швайка.

Члени рухів КУПР, Нарнія, Вікінги та інші активісти вночі 17 лютого 2014 року спробували зайняти будівлю КМДА. Цьому завадили сили самооборони Майдану і «Свобода».

Близько першої години ночі до будівлі увійшли представники «Свободи», щоб переконати покинути його тих, хто прорвався всередину. Серед свободівців — віце -спікер Руслан Кошулинський, депутати Юрій Михальчишин, Олексій Кайда, Ігор Швайка, Андрій Іллєнко, Ігор Сабій.

 

 

 

 

 

16 лютого протестувальники звільнили будівлю КМДА, кілька облдержадміністрацій і частина проїзду на вулиці Грушевського. У відповідь влада «запустила» закон про амністію, пообіцявши протягом місяця закрити всі кримінальні справи.

У неділю вранці опозиція передала владі будівлю КМДА. Відразу після цього в будівлі з'явилися мародери, які влаштували погроми.

Після заяви опозиції, що вони не мають відношення до мародерів, до будівлі направили співробітників МВС. Пізніше в міліції заявили, що міліціонерів побили.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2014 14:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100