20.04.2024 06:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нарнія називає представників Свободи зрадниками #Майдан. Відео

 

 

 

“Свобода” та “Правий Сектор” бояться вільних радикалів та угрупування “Нарнія”, про це заявляють революціонери, які 19 січня 2014 року почали сутички з Беркутом на #Грушевського.

Угрупування “Нарнія”- це частинка угрупування “Ультрас України”. Вони вважають себе націоналістами. Ці хлопці ще з самого початку жили у КМДА, майже одразу після її захоплення. Вони стежили за порядком у КМДА, стояли на вході у якості охорони, виганяли з КМДА провокаторів.

Cаме вони перші пішли у бій на Грушевського, в той час, коли Яценюк, афганці та “Правий сектор” стримували всіх і чекали коли “Беркут” всіх повбиває.

 

 

 

 

В КМДА у “Нарнії” була своя окрема “федерація”. Вони не були ні з “Свободою”, а тим паче, не з опозицією.

Хлопці стежили не тільки за порядком у КМДА, вони частенько вистежували тітушок на Хрещатику, Майдані та Бесарабці.

Так, діяли вони радикально, але після їхніх дій був якийсь результат — тоталітарні закони скасовано! Тож, можливо, “Свобода” просто злякалась що знову “Нарнія” покаже цей результат, який може бути переломним у цій революції?

"Чому про них ніхто не говорив — не знаю, адже вони ніколи не ховались. У КМДА на другому поверсі вони зробили собі вхід просто в іншу країну, в інший простір, де є люди, але нема політики, Януковича та опозиції!” – це коментар журналістам одного мешканців столичної мерії.

«Виявляється, що справжнім революціонерам не потрібна нічия допомога, ані фінансова, ані моральна. Цим юнакам було достатньо бажання допомагати власному народу.  На жаль, сьогодні більшість псевдо-патріотичних організацій борються скоріше за свій прапор, ніж за прапор Державний. Таким чином, ”єврореволюції” не потрібні революціонери, а потрібна лише яскрава світлина на шпальтах газет, щоб різного рівня “вождики” мало змогу придбати собі Тойоти “Сіквоя” або побудувати гарний будиночок у гаю, де солов’ї співають», пише ВКонтакте боець Нарнії під псевдо Степан Бандера.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2014 22:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100