20.04.2024 12:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Від Брокбізнесбанку вимагали зупинити фінансування тітушок. Фото

 

З гаслами «Припиніть фінансування «тітушок» за народні гроші!», «Ні дерибану народних грошей!», «Вимагаємо від ЄС санкцій для Курченко і «Брокбізнесбанку»!» 21 лютого 2014 року пройшов пікет біля головного приміщення «Брокбізнесбанка», що належить олігарху Сергію Курченку.

Банк пікетували близько 30-ти активістів ВГО «Антикорупційний комітет України по боротьбі з корупцією та незаконним обігом наркотичних речовин».

Мітингувальники вимагали зупинити розкрадання кредиту, виділеного Національним банком України в розмірі 1 млрд гривень на рефінансування «Брокбізнесбанка», а також не фінансувати за рахунок цих коштів незаконні антимайданівські банд-формування, які тероризують людей.

За словами учасниці заходу Анастасії Зайцевої, цим мітингом громадськість відреагувала на інформацію у ЗМІ про причетність «Брокбізнесбанка» до відмивання державних коштів, які мають спрямувати на оплату послуг бандитів-тітушок.

«Щоночі наш район тероризують ці покидьки – палять авто, грабують людей. Мій чоловік вже тиждень чергує біля будинку, аби ми не прокинулися в палаючому домі. Хто за цим стоїть? Ми дізнались, що це – банк олігарха Курченка. З нас досить! Нехай і він відповідає за кровопролиття!» – заявила киянка.

Серед вимог мітингувальнів було припинити розкрадання народних грошей, ввести санкції ЄС для банка, що належить до сфери впливу «сім’ї президента», припинити фінансування «тітушок», а також заклик не користуватися послугами «Брокбізнесбанку», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2014 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100