6.05.2024 01:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На захист #Ukraine у Чорне море йде флот США з ядерною зброєю. Подробиці. Фото. Інфографіка

У відповідь на російське вторгнення в Україну, уряд США направив ударну групу на чолі з авіаносцем до Чорного моря, щоб мати можливість реагувати на події на Кримському півострові.

Супер- авіаносець Джордж H.W. Буш плюс сімнадцять інших кораблів і три підводні човни пройшли через Егейське море в другій половині дня 3 березня 2014 року. Джордж H.W. Буш має 90 літаків, включаючи вертольоти різних типів, а також кілька ескадриль з F — 22 Raptors, найбільш перспективним бойовим літаком у світі. У підводних човних у кожного є двадцять чотири ракетні шахти, кожна ракета на озброєнні має восім окремих ядерних боєголовок, які діють окремо по незалежним мішеням.

(Фото з архіву , Німіц класу Супер перевізник , натисніть на картинку для збільшення)

Джордж H.W. Буш є першим і єдиним авіаносцем у світі, на який успішно приземлився безпілотний X — 47B Stealth Drone, який може використовуватися для довгострокового спостереження або для наступальних атак.

Кількість судів , супроводжуючих Джордж H.W. Буш в цій ударній групі теж має значення: 17 кораблів і 3 підводних човнів.

Нижче графіка дає читачам уявлення по типах суден, які ййдуть на поміч Україні:

 

 

Натисніть, щоб збільшити

Прихід корабля США Джорджа H.W. Буш збільшує військову міць, що простоїть агресії росіян, на порядок. Ця ударна група має більше вогневої мощі, ніж всі українські військово-повітряні сили і, по суті, більше спільної вогневої міці, ніж усі країни, що межують з Чорним морем в поєднанні, за винятком самої Росії.

Хоча Туреччина є союзником НАТО вона може заблокувати перехід авіаносця США у Чорне море через пролив Босфор.

Але, навіть залишаючись у Егейському морі Джордж Буш буде ефективним на 100 %. Вся Україна і, звичайно, Крим — в межах робочої області літаків на авіаносці навіть якщо він залишиться в Егейському морі.

 

 

Натисніть, щоб збільшити

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-03-2014 11:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100