1.05.2024 09:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські окупанти у #Крим мають найсучаснішу зброю. Аналіз

Солдати на півострові не можуть бути самообороною Криму — їх «видає» екіпіровка «Ратник» і 100-та серія «калашникових».

Майже сотня військових та стратегічних об'єктів Криму захоплені чи блокуються російськими військовими. Керівництво Російської Федерації продовжує стверджувати, що це не їхні солдати, а самооборона кримчаків.

Але аналіз зброї, амуніції та транспорту загарбників доводить, що півострів окупували саме російські військові.

Зокрема, солдати тримають у руках автомат Калашникова 100-ї серії. Всього їх випущено 30 тисяч, і вони перебувають на озброєнні російської армії з 2009 року.

Про російське походження вояків свідчить і кулемет «Печенєг» – з нього стріляють як по людях, так і по вертольотах. 650 куль на хвилину, прицільна дальність – півтора кілометри. Використовувався росіянами під час Другої чеченської війни та у 2008 році у Грузії.

Інший приклад — СВД-С, снайперська гвинтівка Драгунова. Використовувалася там же, прицільна дальність — понад кілометр. Призначена перш за все для повітряно-десантних військ. На озброєнні російської армії з 1995 року.

Одягнуті російські військові — за останнім «писком» мілітарної моди. Називається ця екіпіровка «Ратник». Її презентація відбулася на авіасалоні МАКС2011 і російські розробники без зайвої скромності називають це «комплектом солдата майбутнього».

Екіпіровка «Ратник» може захистити 90 відсотків тіла бійця. На озброєння російських військ ці комплекти мали надійти саме на початку цього року.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-03-2014 8:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100