29.03.2024 13:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко відверто працює на Путіна

 

Колишній народний депутат Тарас Чорновіл у ході обговорення в соцмережах теми сплеску сепаратизму на Сході України, звинуватив діючу владу у свідомій бездіяльності.

«Ви так сліпо вірите бютівцям, Юлі, Турчинову чи Авакову, що я навіть не знаю, як Вам відповісти, щодо Вашого твердження, що це буде війна, бо є цілковита відмінність між Кримом і Донбасом (окрім чорноморського флоту). Невже Ви не бачите, що одна гігантська аналогія нівелює всі розбіжності – це позиція нинішньої влади. Війна – це тоді, коли є дві сторони, а наші вже оголосили капітуляцію. Невже Ви не бачите, що Донбас свідомо здали. Можливо ще будуть боротися за Харків, а може й ні. Звичайно, Ви праві в тому, що все це Путін робить не для Тимошенко. Це Тимошенко відверто працює на Путіна. А з нею разом: Турчинов, Аваков…  Не можу досі уявити, яку роль у цьому відіграє мій, мабуть уже колишній, друг Парубій.

Згадайте, я ще на початку березня стверджував, що на першому засіданні РНБО (куди незаконно проникла Тимошенко) погодилися на повну здачу Криму та східних областей (Донецька, Луганська й імовірно Харківська). Про південні мова не йшла. Мене тоді всі висміювали й усе заперечували, а тепер хіба не підтверджується? Подивіться на позицію Авакова, накази міліції не втручатися тощо. Там усе обійдеться без попередніх дій російської армії, а зелені чоловічки вже заведені в ці області в кількості до кількох тисяч осіб (тільки гірше екіпіровані)», – зазначив Чорновіл.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2014 10:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100