19.04.2024 03:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергій Лещенко навів 2 документи про домовленості між Тимошенко та Януковичем. Фото

Журналіст Сергій Лещенко навів ще один документ, який підтверджує існування домовленості Юлії Тимошенко та Віктора Януковича про поділ влади в Україні у 2009 році. Про це він написав у своєму блозі на Українській правді.

Відповідаючи секретарю президії політради партії регіонів Б.Колесникову, який учора категорично спростував існування таких домовленостей між Ю.Тимошенко та В.Януковичем, С.Лещенко написав: «Складно коментувати Колесникова, тому що він – політик, і просто зобов’язаний заперечувати переговори з Тимошенко, де людей ділили як рабів.

Точно так само, як Тимошенко , будучи політиком, зобов’язана заперечувати, що платила хабарі Лазаренка – навіть якщо ці докази зібрані ФБР».

Він зазначив, що був готовий до того, що сторони «змови» будуть відмовлятися від існування домовленостей, тому приберіг ще одну сторіночку з папки Януковича.

«Тому, якщо Колесников заперечує документ про широку коаліцію, нехай заодно прокоментує, як на цих документах виявилися рукописні позначки Януковича», – підкреслив С.Лещенко.

 

Натисніть, щоб збільшити

 

Для порівняння почерку В.Януковича журналіст розмістив у блозі також його легендарну анкету, де він себе назвав «профессором».

Нагадаємо, 2009 року Ю.Тимошенко та В.Янукович намагалися укласти угоду про поділ влади в країні на 20 років. В.Янукович вийшов з цього переговорного процесу трохи більше як за півроку до виборів, оприлюднивши відповідну заяву.

«Янукович і Тимошенко узгоджували свій союз на двадцять років вперед. За домовленістю спершу два терміни президентом мав бути він, а потім два терміни – вона. На вибори до парламенту Янукович і Тимошенко йшли б єдиним списком. Всі посади в країні ділилися на дві сили. Причому, як видно з документів, вони торгувалися за кожен портфель. «Глава Національного банку, міністр фінансів, Департамент продовольства, Комітет виконання покарань …» Папери рясніють маркерами, посади міняли одну на іншу», – каже журналіст.

«Але найбільше мене вразив пункт з проекту, де Янукович і Тимошенко ділили владу в областях. За основу бралося не кількість заводів на території, не доходи бюджету, а населення. А наприкінці писали: під Януковича йде 23 мільйони душ, під Тимошенко – 22 мільйони. Все це виглядає як розподіл кріпаків між «панами». На щастя, ця домовленість провалилася, а то довелося б чекати ще п’ятнадцять років, поки ці двоє досидять у влади домовлені терміни», – відзначив С.Лещенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-04-2014 21:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100