25.04.2024 06:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко домовилася з Ахметовим, Єфремовим та Путіним про здачу Донбасу, — Сергій Чуб з Первомайська

 

 

 

Незважаючи на видиме опір центральних властей окупації Донбасу, громадський активіст Первомайська і один з лідерів профспілки гірників України Сергій Чуб абсолютно по-іншому бачить картину того, що відбувається в регіоні.

За його словами, всі захоплення адміністративних будівель, МВС та СБУ на Донбасі були лише фікцією, адже за фактом ніхто не перешкоджав розгулу сепаратистів. Навіть появу начальника міліції в Горлівці з бронежилетом і автоматом активіст назвав показухою.

«Але цей же начальник міліції спільно з єнакіївським Арменом Горлівським відправляв тiтушек на Київ. Його ніжно побили, а Аваков виставив його як героя України. А в Стаханові начальник міліції вийшов і тупо послав на х...й усіх протестувальників. Ось і весь героїзм. Всі ці люди не служать народу, а служать Єфремову. Їм зателефонували та вони все це зробили», — цитує Сергія Чуба сайт «Преса України».

За власною інформацією активіста, Донецька і Луганська області абсолютно вийшли з-під контролю Києва. У Сергія Чуба була розмова з заступником голови виконкому міста Первомайськ, яка підтвердила, що українського прапора над будівлею міськради немає, причому повернути його на місце ніхто не збирається за вказівкою «зверху».

«А як може бути інакше, якщо князь Луганщини Єфремов в буквальному сенсі призначав мерів міст, а всі вибори протягом цих років були просто фікцією», — пояснив Чуб.

Активіст вказав на факти, які вказують, що партія регіонів вже домовилася з Юлією Тимошенко і Кремлем про здачу Донбасу, оскільки Олександр Єфремов, Рінат Ахметов активно допомагають цьому процесу.

«Тимошенко домовилася з Ахметовим, Єфремовим і Путіним і здають Донбас. Я є членом виборчкому за 107 округом в місті Алчевську, і я бачу, як єдиною командою працюють представники Тимошенко з представниками Царьова, Добкіна і Тігіпко. В результаті до 11 травня тут будуть російські війська, а з того, що Донбас вже зданий, питання фактично вирішене, і зданий він, на жаль, у Києві», — додав Сергій Чуб.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-04-2014 13:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100