25.04.2024 07:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Добровольців навіть не вчать стріляти

 

 

Народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Сиротюк заявив, що владою не виконується постанова «Про додаткові заходи для зміцнення обороноздатності України у зв'язку з агресією Російської Федерації», а добровольці, які перебувають у військових частинах, не отримують належної підготовки.

Про це він заявив після відвідин навчального центру сухопутних військ «Десна».

«Злочинним виглядає саботування виконання парламентської постанови, адже саме патріотично налаштовані громадяни України демонструють, як слід проводити народні антитерористичні операції», — обурюється депутат.

Зі слів Сиротюка, держава зобов’язана розгорнути навчально-тренувальні центри для добровольців на базі усіх військових частин та військових комісаріатів.

«Держава зобов'язана вишколити і спорядити громадян, які добровільно стали на її захист. Дивно виглядає, коли кількасот українських патріотів уже понад місяць перебувають на одному з полігонів 169-го навчального центру, а з ними жодного разу не провели вишкіл з користування зброєю та бойовими стрільбами», — додав він.

На думку «свободівця», наразі не потрібно шукати додаткові законодавчі механізми для залучення добровольців. Натомість, як вважає Сиротюк, Верховна Рада повинна забезпечити матеріальну підтримку для сімей добровольців, надавши їм фінансову допомогу, кредитні та податкові канікули та інші преференції.

В. о. голови адміністрації президента Сергій Пашинський 30 квітня 2014 року запевнив, що записатися добровольцем до батальйону спецпризначення може будь-який бажаючий.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2014 18:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100