19.04.2024 16:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокурор Ярема зробив своїм першим заступником корупціонера Миколу Герасимюка

Прокурора Києва Миколу Герасимюка призначено першим заступником генерального прокурора України.

На офіційному сайті Генпрокуратури у розділі «керівництво» вказано, що він є першим заступником генерального прокурора Віталія Яреми.

Зокрема, як зазначається на сайті ГПУ, Герасимюк — перший заступник генпрокурора — начальник Головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими правоохоронними органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією.

Раніше посаду першого заступник в.о. генпрокурора Олега Махніцького обіймав Микола Голомша.

Звільнення Герасимюка з посади прокурора Києва вимагали активісти «Правого сектора». Однак у прес-службі прокуратури Києва уточнили, що Герасимюка не звільнили, а просто перевели на іншу посаду.

Активісти вважають, що Герасимюк має бути звільнений з посади, оскільки працював в органах прокуратури за часів президента Віктора Януковича і фальсифікував кримінальні справи проти учасників акцій протесту.

У 2012 році Янукович призначив Герасимюка першим заступником голови державної виконавчої служби, повідомляє Антикор.

Саме ця служба займається реалізацією всього майна, конфіскованого за рішенням суду. І саме Герасимюк своїм указом в кінці листопада 2013 року, коли люди стояли на Майдані, створив монополію для ЧП «Нива» для торгівлів усім арештованим та конфіскованим майном в Україні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-06-2014 20:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100