26.04.2024 20:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Подробиці загибелі в #АТО Миколи Березового (чоловіка Тетяни Чорновол). 5 фото

 

В ході #АТО під містом Іловайськ загинув смертю хоробрих боєць спецбатальйону «Азов» Микола Березовій, чоловік відомої журналістки і активістки Тетяни Чорновол.

"При спробі звільнення Іловайська загинув Микола Березовий, це чоловік Тетяни Чорновол. Він, був чотовим, наша чота йшла за БМП та попалав під снайперській обстріл з обох сторін.

Працювали російські найманці спеці 132 калібром. Спочатку був ранений гранатометник Андрій Дрьомін з Тернополя — позивний «Світляк». Микола березовий кинувся на допомогу «Світляку» і теж отримав кулю в ногу. Поки ми прикривали їх «Сокіл» спробував допомогти Миколі і теж отримав кулю в живіт.

Нажаль ми супроводжували БМП яке постійно глохло і не мало запасу боєкомплекту для відстрілювання. Довелось грузити поранених під шальним вогнем снайперів і лише чудом вдалося уникнути інших жертв. При цьому снайпер ще раз підстрілив «Світляка», чим добив його, всього він отримав п’ять куль, дві з них витримав шолом. Поки ми вийшли з під обстрілу з пораненими, і поки приїхала медична допомога — Микола Березовий помер.

Крупним калібром йому розірвало артерію на нозі в районі паху і навіть жгут не зміг зупинити кров. найбільшою несподіванкою виявилось те, що в кілометрі стояли танки які могли ту засаду зрівняти з землею без втрат. Це ще один доказ того, як військові генерали планують операції і кидають в м’ясорубки добровольців.

В операції приймають участь декілька добровольчих батальйонів фактично на цивільній трохи броньованій техніці, тому станом на зараз є чотири «300» і два «200».

 

 

 

 

 

 

 

Це продиктовано Миколою Ляховичем з місця подій, де досі триватимуть бої.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-08-2014 12:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

  • Боб Брайтон

    СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! ! !

    При такому генералітеті, виявляється, МАЙДАНУ не потрібно. Де логіка і межа цинічності чиновників при владі. Виявляється все ДОБРЕ. КОНТРОЛЮ чиновникам не потрібно. Чиновники використовують народні гроші і ресурси проти інтересів НАРОДУ. КЛІЧКУ ГАНЬБА ! Пане Президенте, займіть позицію та вийдіть до свого НАРОДУ

  • Боб Брайтон

    Клічко ЗРАДНИК !

  • Боб Брайтон

    Всім майданівцям опоненти пропонують прийняти участь у АТО. А чиновники які прийшли до влади завдяки МАЙДАНУ в першу чергу повинні приймати участь у АТО

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100