25.04.2024 10:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Про розгул злочинності на окружній виборчій комісії №16

Справжній безлад, розгул бандитизму та злочинності запанував днями на окружній виборчій комісії виборчого округу №16, центром якого є м. Ямпіль.

 

Порядок зберігання бюлетнів на 16-му ОВК

 

Один із кандидатів у депутати по «мажоритарці», який до колишнього парламенту пройшов по списку партії «Батьківщина», а незабаром, під оплески регіоналів Януковича вийшов із лав своєї партії, на останніх виборах приїхав до виборчого округу на півдні області, вже як самовисуванець.

Проте, не будучи офіційно висунутим з’їздом партії, свою передвиборчу агітацію самовисуванець Роман Стаднійчук побудував під гаслами та символікою «Блоку Петра Порошенка», що було дуже схожим на відверте шахрайство щодо виборців округу. У всякому разі, жоден документ про його підтримку найвищим органом вказаної політсили виборцям оприлюдненим не був.

Коли стало очевидним, що по округу №16 із більшістю голосів перемагає Юрій Македон, його опонент із підтримкою «від влади» змиритись із власним програшем не зміг.

 

 

В хід пішли злочинні дії: саботаж членів ОВК, що протягом декількох днів унеможливило внесення до сайту ЦВК результатів підрахунку протоколів по декількох останніх дільницях, на яких впевнену перемогу здобув Ю.Македон.

Проте, час йшов, ЦВК підганяла, тому адвокат-самовисуванець подав до суду позови по визнанню виборів недійсними по двох дільницях смт. Крижополя та м. Могилева-Подільського, де найвищу довіру виборців отримав Македон. Незважаючи на лжесвідків від партії «Заступ», керованої колишніми районними керівниками Партії регіонів, 31 жовтня всі суди «висококласний юрист» Стаднійчук успішно програв. Розпочалось застосування старих бандитських методів боротьби.

Пізнього вечора 31 жовтня 2014 року більшість членів ОВК приймає «мудре» рішення: на підставі того, що 23 виборчих бюлетеня по «мажоритарці» із виборчих дільниць у смт. Крижополі та с. Великій Кісниці Ямпільського району є зниклими, то голоси на цих дільницях не зараховуються!

Зразу ж, після засідання членів комісії ОВК представники Ю. Македона знайшли «зниклі» бюлетені під «комісійним» столом, та звернулись до правоохоронних органів. Проте, більшість членів комісії на злочин здійснений тими, хто був присутнім у приміщенні ОВК та мав доступ до цих бюлетенів, ніяк не відреагували, а протокол про сфальсифіковану «перемогу» Роми Стаднійчука поспішно надіслали до ЦВК.

Блокування ОВК, хуліганські дії тітушок, брехня від лжесвідків, саботаж членів комісії ОВК та представників міліції — це «жити по-новому»?

Голоси трьох із половиною тисяч виборців просто викинули до смітника, неначе люди це безмовна скотина, яку дехто із «обраних» вважає своїм власним «стадом» ?!

І, це після кривавого Майдану, після тисяч смертей наших хлопців у АТО?

І, все це діється під пильним контролем нової, «проєвропейської» влади!

 

В'ячеслав Березовський

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-11-2014 20:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100