28.03.2024 10:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сергій Рудик: «Результати виборів на 198-му окрузі намагаються сфальшувати!»

Екс-регіонал, кандидат у народні депутати Віктор Тимошенко намагається шляхом провокацій та фальсифікацій здобути перемогу над лідером виборчої кампанії, кандидатом у депутати Сергієм Рудиком (на фото). За даними ЦВК, саме Рудик  після підрахунку всіх протоколів ДВК  переміг на окрузі, здобувши 15828 голосів, і обійшовши на 545 голосів (за даними паралельного підрахунку – на 764) нині чинного нардепа Тимошенка, – повідомляють у прес-службі фактичного переможця волевиявлення по цьому округу.

Наразі відомо, що в ОВК №198 готуються масштабні фальсифікації з протоколами дільничних комісій, які масово скуповуються з метою підміни волевиявлення на користь аутсайдера виборів –  Віктора Тимошенка.

Так, Сергій Рудик, заявляє, що штаб його опонента має намір під виглядом технічних змін у протоколах та «уточнень» результатів голосування на дільницях проштампувати нові протоколи мокрими печатками, які наразі масово скуповуються в ДВК. Далі ці протоколи мають доставити до ЦВК, хоча Центральна виборча комісія вже отримала оригінали протоколів з ОВК №198.

«Штабісти мого опонента намагаються виготовити фальшиві протоколи по дільницям, де я отримав найбільше голосів, що дозволить їм зірвати підбиття результатів виборів. Допомагає їм у цьому новопризначений голова окружної виборчої комісії, який блокує роботу даного виборчого органу», – заявляє Сергій Рудик.

Як відомо, після передачі оригіналів протоколів з ОВК№198 до ЦВК, рішенням ЦВК було змінено  голову ОВК №198. Ним став представник від партії Н. Королевської.

До цього команда Віктора Тимошенка намагалася здійснити перерахунок голосів через судові рішення, проте Черкаський адміністративний суд вирішив  спір на користь Сергія Рудика, відмовивши позивачу у задоволенні його вимог.

Також штаб кандидата Сергія Рудика неодноразово до цього часу заявляв про факти підкупу, залякування та шантажу членів ОВК та ДВК даного виборчого округу.

«З метою унеможливлення будь-яких фальсифікацій, ми вирішили опублікували всі протоколи-оригінали з «мокрими» печатками, які вже доставлені й опрацьовані ЦВК (з ними можна ознайомитися тут). Ми здійснюємо цілодобову охорону приміщення, в якому знаходяться бюлетені. За підтримки смілянської та кам’янської Самооборони, «Правого Сектора» і навіть, батальйону спецпризначення МВС «Січ» під ОВК постійно здійснюється чергування», – звертає увагу Рудик.

Кандидат у народні депутати також акцентує увагу на бездіяльності правоохоронних органів, які ігнорують його заяви з приводу порушень виборчого законодавства та  протизаконних дій учасників виборчого процесу.

За словами Сергія Рудика, схожий сценарій фальсифікації виборів був застосований Віктором Тимошенком і в ході парламентських перегонів  2012 року. Тоді висуванець від влади Януковича Віктор Тимошенко  «зафіксував» різницю у 6,5 тисяч голосів між собою та кандидатом від об’єднаних сил опозиції Сергієм Рудиком. Хоча, як стверджує Сергій Рудик, відповідно до  паралельного підрахунку голосів, саме він лідирував на окрузі з перевагою у 741 голос.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-11-2014 23:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100