23.04.2024 10:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Обама через безглузду загибель українців постане перед судом історії, — американський сенатор Джон Маккейн

 

 

Американський сенатор Джон Маккейн різко розкритикував президента США Барака Обаму, якого вважає відповідальним за ненадання Україні зброї, повідомляє sprotiv.org.

«Коли я говорю своїм виборцям, що після того, що робить Путін, ми досі не надали українцям зброї, вони не вірять. Вони не вірять, що ми можемо спостерігати, як українці помирають у той час, як ми навіть не надаємо їм зброї для захисту. Історія судитиме Барака Обаму не тільки як недолугого президента, але й як відповідального за безглузду загибель невинних українців», – стверджує Маккейн.

Республіканець Джон Маккейн не вперше виступає з критикою дій адміністрації Обами під час української кризи. У грудні 2013 року, в розпал подій на Майдані, сенатор відвідав Україну і виступив із підтримкою демонстрантів (див. фото), які вимагали від тодішнього президента Януковича не відмовлятися від євроінтеграції та покарати винних у розправі над активістами 30 листопада.

Республіканці після останніх проміжних виборів зміцнили своє представництво в Палаті представників і здобули більшість у Сенаті США. Аналітики припускають, що це може змусити президента Обаму, який є демократом, змінити частину своєї адміністрації.

Нагадаємо, що Росія продовжує заперечувати проти присутності своїх військ та озброєння на сході України. Водночас НАТО та США цього тижня заявили, що підтверджують повідомлення українських силовиків про введення на схід України нового важкого озброєння і військ із Росії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2014 23:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100