25.04.2024 10:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Проросійські телезомбі атакували Нацраду. Відео

3 грудня 2014 року, під стінами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відбулося моторошне дійство — телевізійні зомбі прийшли подякувати Нацраді за величезну кількість російських фільмів, серіалів і передач в ефірі українських телеканалів. Схиблені на російській телепродукції телезомбі виконали під Нацрадою химерний танець, а потім, жадаючи дивитися ще більше російського, почали дертися в двері Нацради. Лунали зойки, крики та гарчання...

Акцію зорганізували активісти Громадянського руху «Відсіч». У такий спосіб вони висловили свій протест проти засилля ворожого російського контенту на українському ТБ, а також глибоке обурення пасивною позицією Нацради у цьому питанні.

Активісти передали до Нацради звернення, в якому закликали позбавити ліцензій на мовлення ті українські телеканали, що показують найбільше ворожого контенту.

«У час, коли українці гинуть на війні, боронячи рідну землю від російських загарбників, показувати фільми, що популяризують Росію та її силовиків, фільми за участю тих, хто ненавидить Україну, схвалює її окупацію та бажає українцям смерті — це блюзнірство! Якщо Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не хоче бути спільницею цього блюзнірства, вона має вжити невідкладних заходів до тих, хто це блюзнірство вчиняє — до телеканалів», — йдеться у зверненні.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2014 11:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100