29.03.2024 07:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Політичний перевертень Яценюк проти ліквідації Нацкомморалі по цензурі

В інтернеті поширено петицію, автори якої збирають підписи за ліквідацію Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

Автором тексту є Ivan S., який стверджує, що текст звернення буде передано прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку.

У петиції наведено аргументи щодо недоцільності контролюючих органів та їх фінансування у сфері суспільної моралі:

«По-перше, мораль є відносною категорією. Будь-які спроби встановити об'єктивне визначення моралі є насильством над особистістю. Питання захисту моралі вирішується в межах діалогу, а не шляхом винесення наказів контролюючими органами», — йдеться у петиції.

«По-друге, в умовах війни на фінансування Комісії з держбюджету України йде від 4 до 5 мільйонів гривень на рік. Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що через його „принципову позицію“, а також задля вияву „поваги до прохань, які надійшли від церковних ієрархів і релігійних лідерів“, попри скорочення контролюючих органів України, для Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі зроблено виняток», — зазначено у документі.

Як відомо, у жовтні 2014 року з ініціативою щодо ліквідації НЕК до Яценюка звернулися правозахисники, медіаексперти та громадські активісти. Вони вказали, зокрема, на неефективність та велику кількість витрат бюджетних коштів на Нацкомморалі.

Раніше в інтернеті Національне бюро розслідувань України опублікувало відео з дня народження екс-прем’єр-міністра України за часів президентства Януковича Миколи Азарова, на якому нинішній прем’єр, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк тепло вітає та цілується з Азаровим.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-01-2015 21:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100