18.04.2024 16:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Кличка знищують громадський транспорт Києва. Подробиці

З 12 січня 2015 року КП «Київпастранс» на 177 одиниць скоротив кількість громадського транспорту, що курсує у столиці, та закрив кілька автобусних і тролейбусних маршрутів.

Про це повідомляє сайт підприємства.

«У зв’язку з відсутністю необхідного фінансування для утримання рухомого складу КП »Київпастранс" змушене тимчасово зменшити кількість рухомого складу на автобусних, тролейбусних, трамвайних маршрутах", — йдеться в повідомленні.

Зокрема, на 120 одиниць буде зменшено кількість машин на автобусних маршрутах, на 40 одиниць на тролейбусних маршрутах, на 17 одиниць на трамвайних маршрутах.

Крім того, з 12 січня буде зупинено роботу автобусів №2, №5, №43к та №79, а також тролейбусів №2, №25 та №32.

Раніше мер Києва Віталій Кличко звинуватив Кабмін у страйку транспортників. При цьому у Мінфіні спростували заяву Кличка.

«Держава в повному обсязі виконує взяті нею зобов’язання щодо перерахування субвенції», — запевнили у Мінфіні  ідодали, що Києву виділили понаднормово 8,7 мільйона гривень для виплати зарплат працівникам КП «Київпастранс».

Згодом у КМДА заявили, що уряд компенсував лише 22% коштів на проїзд пільговиків.

25 грудня 2014 року Київрада виділила «Київпастрансу» 50 мільйонів на погашення зарплатних боргів.

У грудні у деяких маршрутах, які курсують з Троєщини до центру Києва, підвищили вартість проїзду до 4-5 гривень, у січні подорожчало ще кілька маршруток.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-01-2015 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100