28.03.2024 23:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Піски рашисти обстріляні із Буратіно. Є дуже багато загиблих. Подробиці

Російські терористи відповили на наступ української армії з надпотужної зброї. Кілька годин тому розпочався обстріл Пісок з важкої артилерії. Все закінчилось застосуванням рашистами установки Буратіно.

По інформації Національного бюро розслідувань України Піски майже випалені, в ці хвилини продовжується артилерійський бій.

Втрати української сторони просто катастрофічні.

«Не сійте паніку! Так, хлопцям дуже важко! Хлопцям пздц як важко! Воронками перекопані всі Піски», пише патріотка та волонтерка Аліна Михайльова у Твіттері.

ТОС-1 «Буратино» — російська важка вогнеметна система (ВВС) залпового вогню калібру 220-мм на базі танка Т-72.

Пакет з 30 спрямовувачів для некерованих реактивних снарядів змонтований на поворотній платформі. Всі дії по наведенню установки на ціль, доданню їй необхідного кута підведення екіпаж здійснює, не виходячи з машини, за допомогою прицілу і зовнішніх систем.

В комплексі використовувається спеціальна система керування вогнем, яка включає оптичний приціл, лазерний далекомір, датчик крену і електронний балістичний обчислювач. За допомогою лазерного далекоміра відстані до цілі визначаються з точністю до 10 метрів. Ці дані автоматично вводяться в балістичний обчислювач, що розраховує необхідний кут підняття пускової установки. Кут крену пакета ракет фіксується автоматичним датчиком і також автоматично враховується обчислювачем.

Некерована ракета складається з головної частини з наповнювачем (запальним або термобарічним), детонатора і твердопаливного реактивного двигуна.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-01-2015 21:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • Владимир Рябоконь

    Значит цель №1 для уничтожения-это «Буратины»."Пионы" их быстро упокоят.Слава Украине!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100