29.03.2024 13:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путяра готує наступ. Обстріли з арти — як автоматні черги

 

 

Давно не писала військово-політичної аналітики. Зараз, поки ходжу по базі з милицею і не можу їздити на бойові, саме час.

Отже, факти.

1. Порошенко оголосив широкомасштабну мобілізацію, ВР затвердила, і вона справді відбувається. З одного маленького села, де живуть мої родичі, повістки отримали 36 людей.

2. Хуйлоські вояки, яких ми тут коротко називаємо «сепари», в останні дні дуже сильно активізувалися. У них щільність артилерії 150 стволів на кілометр, обстріли з арти звучали як автоматні черги — уперше за всю війну.

3. Порошенко пообіцяв весною демобілізувати «першу хвилю» українських вояків.

Робимо висновки.

1. Україна явно не в змозі довго годувати велетенську армію, яку має намір зібрати. І ті солдати, що вже є мобілізовані, ходили б голодні й босі, якби не волонтери.

Отже, весною українську армію планується кинути у широкомасштабний наступ.

2. Путін не зможе протиставити цьому широкомасштабному наступу сьогоднішнє різношерстне збіговисько з українських зрадників, російських асоціальних покидьків, проплачених кавказців тощо, розбавлених російськими кадровими професіоналами. Спробувати перемогти українську армію і добровольців можна — але тільки шляхом відкритого військового вторгнення значної частини армії РФ, шляхом повної відмови від псевдонімів типу «ополченцы Новороссии».

3. Отже, Путяра теж готує наступ. Причому чекати до весни він не може — по-перше, весною економіка Росії ще погіршиться, по-друге, воювати йому тоді доведеться зі значно чисельнішим супротивником, ніж зараз.

4.Імовірно, цей наступ відбудеться тижнів за два-три (час, необхідний для підготовки).

5. Цей наступ відбуватиметься, як і зараз, під псевдонімом «ополченцы Новороссии», але ховатимуться вони значно менше — тобто, просто не визнаватимуть очевидне. Весною не визнавати це буде вже неможливо.

6. Мета цього наступу — не захопити наші землі аж по Збруч (цього Путярі світова спільнота не дасть зробити, бо наступними будуть Польща і країни Балтії), а змусити Україну піти на серйозні поступки (відведення військ, федералізація — далі за списком).

7. Треба вистояти. Час працює на нас — хоча б тому, що наше населення все менше підтримує «сепарів», а світова спільнота все більше починає боятися за свої шкури.

 

 

 

Олена Білозерська, журналіст, доброволець

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-01-2015 19:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100